Martin Bakole се насочва към битка със „скриващия се“ Dillian Whyte, готов да „превземе“ тежката категория

Martin Bakole вярва, че е готов да “превземе” тежката категория, твърди, че съперниците му се “плашат” от него; „Спрях [Олександър] Усик с изстрел в тялото в спаринг, счупих носа на Даниел Дюбоа в спаринг. Спрях го два пъти“; Bakole призовава Dillian Whyte да се бие с него

„Подпишете договора и осъществете битката!“

Това беше обаждането на Мартин Баколе към Дилиън Уайт, след като двамата имаха кавга зад кулисите след зашеметяващото спиране на Баколе от Игор Шевадзуцки в третия рунд в Полша в събота вечер.

„Единственият човек, с когото мога да се бия в момента, е Дилиън Уайт“, каза Баколе по Sky Sports News, описвайки себе си като „чудовище“, което е готово да „превземе“ тежката категория.

Bakole извика редица звезди на дивизията, включително Oleksandr Usyk, Daniel Dubois и Deontay Wilder, след разрушаването му на Shevadzutskyi.

29-годишният футболист каза: „Знам, че мога да спра всички тези момчета. Мога да боксирам, мога да удрям, всичко е перфектно. Време е аз да поема дивизията. Те ме избягват, уплашени са.

„Аз съм чудовище, хората ме избягват“

„Аз спарингирах Даниел Дюбоа, спарингирах [Дерек] Чисора, спарингирах Джо Джойс, спарингирах Антъни Джошуа и Джипси Кинг [Тайсън Фюри].

„Ако попитате всички треньори, те казват нещо добро за мен. Никога не споменават нищо лошо. Аз съм чудовище.

“Спрях Усик с изстрел в тялото в спаринг, счупих носа на Даниел Дюбоа в спаринг. Спрях го два пъти. Мисля, че това е причината да ме избягват.”

Главният изпълнителен директор на BOXXER Бен Шалом каза, че сега търси Баколе да се намеси с Уайлдър – американецът е номер 1 в класацията на WBA, а Баколе е номер 2.

Баколе добави: „Уайлдър пое моето място. Предполага се, че съм номер 1 и ще се радвам да се запозная с него.

„Моля президента на WBA [Жилберто Мендоса младши] да направи тази битка факт. Аз съм номер 2, той е номер 1. Защо да не се бия?“

Уайлдър срещу Баколе?

Нелсън каза: „Мисля, че Уайлдър и хората му ще го погледнат и ще помислят, че той има силата на удара да се отърве от Баколе.

„Уайлдър направи това с Луис Ортис, нещо, за което наистина го оцених, защото Ортис със сигурност не беше в спад в кариерата си. Дионтей има толкова много доверие в неговата сурова мощ.

„Видяхме какво побеждава Уайлдър. Някой с гладки боксови умения. Не можете да се сравните с него по сила, така че трябва да го пребоксирате и надвиете.

„Дори и да си здрав и издръжлив, не можеш да поемеш ударите, които Уайлдър ще хвърли.

„Но не спи на Баколе или може да те преобърнат. Съботната вечер показа колко разрушителен може да бъде той, когато е на него.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Покажи