Съблекалнята на ЦСКА 1948 разтърсена от вълна от емоции, предизвикана от футболистите

Емоционален експлозия в съблекалнята на ЦСКА 1948 след класирането за финала на SESAME Купа на България

След епичното класиране на ЦСКА 1948 за финала на SESAME Купа на България, емоциите буквално прехвърлиха границите в съблекалнята на отбора. Независимо от това, че “червените” не успяха да победят Локомотив София в реванша, равенството 2:2 бе достатъчно, за да осигури пътя към крайния успех.

Футболистите направо взривиха съблекалнята на стадиона в Бистрица, отдавайки се на радост и емоции минути след последния съдийски сигнал. Някои от най-възбудените и ентусиазирани бяха футболистите, които със сигурност оставиха част от сърцата си на терена през това изключително състезателно приключение.

Сред енергичните и емоционално заредени бе и треньорът Тодор Янчев, който се наслади на сладката победа и сподели радостта си със своите играчи.

Вълнуващият момент не остана незабелязан и от финансовия благодетел на ЦСКА 1948, Цветомир Найденов. Той отпразнува класирането си като изрази своето въодушевление с кратък танц на трибуните веднага след скъпоценния гол на Ивайло Чочев в края на продълженията.

Този епичен момент в съблекалнята на ЦСКА 1948 ще остане в историята на отбора като символ на посвещение, страст и непрестанна борба за успех.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *